navigatie overslaan

Wij kunnen natuurlijk heel veel samen doen en dat doen we ook graag, maar je kunt ook zelf aan de slag voor de promotie en gebiedsontwikkeling van Zwolle. Nieuwsgierig naar inzichten om het aanbod of de stad mee verder te ontwikkelen? We delen graag onze Tips & Tools. Vind hier de belangrijkste punten terug. Van promotiemateriaal, campagneresultaten tot aan feiten & cijfers.

Beeldbank

Op zoek naar representatieve beeldmateriaal van Zwolle? Ontdek de vernieuwde beeldbank. Het beeldmateriaal is gratis te downloaden, met inachtneming van de algemene voorwaarden. De beelden mogen enkel ter promotie van de regio worden gebruikt. Hulp nodig bij het gebruik van de beeldbank? Stuur een mail naar .

Webshop Zwolle

Zwolle Marketing beschikt over een webshop, bedoeld voor ondernemers, partners, VVV's, Tourist Info's en andere partners die promotiemateriaal van onze regio's aanbieden aan bezoekers en toeristen.

E-learning

Met de diverse Regio-, Thema- en Marketingtrainingen kun je je kennis op eenvoudige wijze vergroten. Door de interactieve werkvorm leer je op een toegankelijke en prettige manier meer over de omgeving. Na het volgen van de modules kun je met de informatie bezoekers beter wegwijs maken in onze regio.

Feiten & Cijfers

Inzicht in behaalde resultaten in de vrijetijdseconomie helpt Zwolle verder te ontwikkelen en beter op de kaart te zetten. Wat gaat goed en waar valt winst te behalen? Wat zijn de behoeften van bezoekers en bewoners waar we op in kunnen spelen? Met diverse metingen en databronnen verzamelen we de meest actuele cijfers uit de hele regio.

Mini-gids

De Zwolle 'mini-gids' wordt op dit moment al door veel ondernemers gebruikt. Via de widget kunnen jouw website bezoekers meer informatie vinden over de omgeving van jouw bedrijf. Je hebt zelf de regie over welke informatie jouw websitebezoeker te zien krijgt. Naast activiteiten uit de omgeving kunnen er ook routes en een kaart van de omgeving getoond worden.

Uitagenda

Benieuwd wat er allemaal in en rond Zwolle te doen is? In de uitagenda vind je allerlei activiteiten voor jong en oud. Wil je jouw eigen evenement aan de agenda toevoegen?

Meld je evenement aan

Duitse markt

Wilt u meer weten over de Duitse markt? Op deze pagina vindt u inspiratie en rapporten over de Duitse markt. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om hier goed op in te spelen.