navigatie overslaan

Wij zijn Zwolle Marketing, onderdeel van MarketingOost. Met ons werk verbinden we steeds meer mensen aan onze Hanzestad. Of ze hier nu wonen, werken, ondernemen, studeren of onze stad bezoeken. Wij laten zien dat Zwolle ‘ECO’ is: Experimenteel, Creatief en Ondernemend. Dat doen we samen met de gemeente, ondernemers en partners in Zwolle.

Team Zwolle

Maak kennis met het team van Zwolle Marketing. Vanuit ons kantoor aan de Grote Voort zetten we ons dagelijks in om Zwolle te profileren als ECO-stad: Experimenteel, Creatief en Ondernemend. Met een compact team werken we intensief samen.

Congresregio Zwolle

Congresregio Zwolle zet Zwolle op de kaart als aantrekkelijke bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Dit doet zij door middel van publicaties in landelijke vakmedia, aanwezigheid op een landelijke vakbeurs en contacten met meetingplanners en congresorganisatoren. Als partner profiteer je van gezamenlijke marketingcampagnes, partnerbijeenkomsten met Zwolle Marketing en word je, indien passend voorgesteld, bij aanvragen van boekers.

Word partner
Word partner en draag bij aan de promotie van Zwolle. Samenwerking tussen regionale en lokale belanghebbenden, bestuurders en ondernemers is essentieel voor de groei van de Zwolle. Samen met vele ondernemers ontwikkelt Zwolle Marketing jaarlijks een actie- en investeringsplan op basis van het Zwolle Kompas waarin doelstellingen en doelgroepen gezamenlijk zijn vastgesteld. Meld je hier aan.

Contact

Adres: Grote Voort 247
Telefoon: 038-4218815
Email:

Rechtstreeks contact met één van onze teamleden? Bekijk dan ons team voor de emailadressen en telefoonnummers.