Terug
  • Pers/Congressen

Pers/Congressen

Wilt u een artikel schrijven over Zwolle, een reportage maken in de Hanzestad of een congres organiseren in Regio Zwolle. Zwolle Marketing denkt graag met u mee en kan u op diverse manieren van dienst zijn. 





Persontvangst
Rondom grote evenementen en tentoonstellingen organiseert en coördineert Zwolle Marketing uiteenlopende persontvangsten i.s.m. de betreffende partner uit de stad. Wij kunnen u ondersteunen bij het samenstellen van een programma op maat dat aansluit bij de doelgroep van uw medium. 


De komende persmoment zijn:

  • Stadsfestival (31 augustus tot 3 september 2017)

Bekijk hier een overzicht van alle publicaties van Zwolle in 2017

Persvragen
Heeft u specifieke persaanvragen? Bent u op zoek naar ondersteuning bij de invulling van uw artikel of reportage? Wilt u contacten leggen met voor u relevante partijen in Zwolle? Voor alle persvragen kunt u terecht bij Claudi Groot Koerkamp cgrootkoerkamp@zwollemarketing.nl of Ilona Knotters iknotters@marketingoost.nl 038-4213844.

Congressen
De Regio Zwolle is economisch sterk, goed bereikbaar en een inspirerende regio voor uw volgende congres of zakelijke bijeenkomst. Samen met onze partners geeft het Congresbureau Regio Zwolle graag een gastvrije invulling aan uw evenement. Als het gaat om de thema’s kunststof, health, agrofood, water, natuur en leefbaarheid vormt onze regio met daarin het dynamische Zwolle en andere (Hanze)steden, de waterrijke IJsseldelta en het natuurlijke Salland en Vechtdal, een perfect decor. U kunt bij ons kiezen uit veel unieke locaties en sfeervolle hotels. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kitty Onder de Linden 038 – 4215720 of info@congresregiozwolle.nl.

Toolkit

Discover Hanse City Zwolle

Lees meer

Lees meer

Zwolle in het nieuws

Lees meer

Lees meer

Dit is Zwolle

Lees meer

Lees meer

Bruisende binnenstad

Lees meer

Lees meer

Excellent onderwijs

Lees meer

Lees meer

Economische Topregio

Lees meer

Lees meer

Feiten en cijfers

Lees meer

Lees meer

Facts and Figures

Lees meer

Lees meer

Filmmateriaal

Lees meer

Lees meer

Filmopnames maken

Lees meer

Lees meer